Pro koho je Shledání?

Pro koho je Shledání?

Shledání by mělo být takovým ostrůvkem v oceánu ostatních "sociálních" webů pro lidi, kteří by rádi měli na internetu kousek svého místa pro své potřeby komunikace, a jsou na stejné vlně, jako my, kteří jsme se do toho pustili. Shledání je pro lidi, kteří jsou si povahově a myšlením podobní či blízcí.

Shledání není seznamka, ale spíš jen místo pro setkání, příjemná klubovna, soukromý (či spíše ne úplně veřejný) prostor. Asi nejvýstižnější bude přirovnání k virtuálnímu obýváku. 

A jací že tedy lidé?
Rád bych to napsal co nejvíc otevřeně, ale pochopitelně bych zde rád sobě podobné, takže především citliví, vnímaví (samozřejmě i HSP - tedy výrazně citlivější), spíše altruističtí, nesobečtí a vzájemně se podporující. Schopní naslouchat a nesoudit. Založením spíše duchovním, nikoli materiálním.

Takoví, kteří raději knihu, než televizi, raději vlastní playlist, než komerční konzumní rádio, lidé, kteří preferují hlubší témata s jedním dalším člověkem než "small talk" s partou. A nemusí být nutně introverti :)

Shledání skutečně není pro každého, je svým pojetím zaměřené na poměrně úzkou skupinu jednotlivců, ale jak už jsem psal na hlavní stránce, každý "z nás" preferuje velmi malý okruh blízkých přátel před hromadou známých. A právě prostorem pro takový "malý okruh blízkých" by tento web mohl být.